joi 15 noiembrie 2018 8:02 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / EXPLOZIE la o fabrică de pâine din Braşov | Un bărbat a murit iar alte cinci persoane sunt rănite
Adpres Market
ultima-ora-explozie-in-bartolomeu-la-fabrica-de-paine-foto-thumb-01

EXPLOZIE la o fabrică de pâine din Braşov | Un bărbat a murit iar alte cinci persoane sunt rănite

AdpresFM - Radio Online Stations  

ultima-ora-explozie-in-bartolomeu-la-fabrica-de-paine-foto-thumb-0Un bărbat care a fost scos de sub dărâmături în urma exploziei produse, joi seară, la fabrica Vel Pitar din Braşov şi care suferise arsuri şi politraumatisme a murit la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja, bărbatul scos de sub dărâmături în urma exploziei de la fabrica Vel Pitar a murit la spital.

Bărbatul avea 31 de ani şi a stat aproximativ două ore sub dărâmături, până când s-a reuşit scoaterea acestuia.

Stelian Rechiţean, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, declara, joi seară, că în momentul producerii exploziei de la fabrica de pâine Vel Pitar, în clădire se aflau în total 11 persoane, una dintre acestea nefiind angajată a unităţii de panificaţie, ci fiind venită din exterior cu treabă, cel mai probabil pentru a lua făină.

Potrivit sursei citate, dintre cei 11 oameni aflaţi în clădire, cinci au fost răniţi, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov, cinci au scăpat nevătămaţi, iar unul a căzut într-un buncăr de făină adânc de 15 metri, fiind scos de către echipele de intervenţie în jurul orei 22.00, cu arsuri şi politraumatisme.

Dintre cele şase persoane care au ajuns la spital, trei persoane au fost internate la secţia de Chirurgie plastică cu arsuri pe corp, două fiind în stare mai gravă după ce au suferit arsuri ale căilor aeriene şi fiind internate la Terapie Intensivă, iar bărbatul scos de sub dărâmături era, de asemenea, internat la ATI cu arsuri pe corp şi politraumatisme în urma prăbuşirii.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com