duminică 18 noiembrie 2018 2:01 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / EXPLOZIV! Ana Maria Pătru, declaratie după ce s-a scris că a fost VIOLATĂ, în AREST: ‘Procurorul Lucian Onea îmi spunea că acea poză îl înnebunește’
Adpres Market

EXPLOZIV! Ana Maria Pătru, declaratie după ce s-a scris că a fost VIOLATĂ, în AREST: ‘Procurorul Lucian Onea îmi spunea că acea poză îl înnebunește’

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ana Maria Pătru a fost violată în sediul DNA Ploiești! Asta a titrat un ziar, în urmă cu ceva timp. Zvonul ar fi fost lansat de un apropiat al Elenei Udrea, conform jurnaliştilor de la Ziar de Cluj. Joi seara, la Antena 3, Ana Maria Pătru, a vorbit despre ce s-a întâmplat în sediul DNA din Ploiești, între ea și procurorul Lucian Onea.

”Da, am fost hărțuită sexual cât timp am stat în arest. Nu am fost violată. Acest om a intrat mult prea mult în viața mea, în intimitatea mea. De câteva ori am fost încătușată, de vreo două ori, când ajungeam în mașină, mi le desfăceau. Nu mergeam cu duba, așa cum mergeau alții, ci cu mașinile DNA. La sediul DNA Ploiești stăteam și 7 ore. Stăteam în biroul domnului Onea. Vorbeam diverse, despre oameni, despre mine, despre viața mea. Avea poze din telefonul meu, care îi plăceau în mod deosebit. Îmi spunea că acea poză îl înnebunește. Mi-au făcut poze în casă, când stăteam în pat. Am fost supusă la multe josnicii.”, a spus Ana Maria Pătru.

Sursa:stiripesurse.ro

Post-ul EXPLOZIV! Ana Maria Pătru, declaratie după ce s-a scris că a fost VIOLATĂ, în AREST: ‘Procurorul Lucian Onea îmi spunea că acea poză îl înnebunește’ apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com