vineri 21 septembrie 2018 7:40 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / EXPLOZIV! Dragnea, gesturi incredibile la Congres | „Să cerem iertare pentru că nu am condamnat dictatura comunistă / Să susţinem presa pentru ca aceasta să îşi redobândească integritatea / Victore, pe tine te tăiem de la Facebook”
Adpres Market
dragnea-congres-psd

EXPLOZIV! Dragnea, gesturi incredibile la Congres | „Să cerem iertare pentru că nu am condamnat dictatura comunistă / Să susţinem presa pentru ca aceasta să îşi redobândească integritatea / Victore, pe tine te tăiem de la Facebook”

AdpresFM - Radio Online Stations  

dragnea-congres-psd

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut la Congres, în prezenţa lui Ion Iliescu, condamnarea comunismului, a făcut pledoarie pentru susţinerea presei libere şi independente, iar pe Victor Ponta l-a criticat pentru gafele făcute de-a lungul timpului pe reţelele de socializare, gafe care au adus prejudicii de imagine partidului.

„Vă propun un gest simbolic, dar sincer şi profund. Vreau să vă ridicaţi în picioare şi împreună să păstrăm un moment de reculegere pentru victimele dictaturii comuniste şi să cerem iertare că nu am făcut acest gest până acum”, a spus Liviu Dragnea.

„Fără presă o societate este oarbă. O ţară fără presă e o ţară neinformată. Mass media a ajuns în impas economic şi moral. Este nevoie ca noi să susţinem presa pentru ca aceasta să îşi redobândească integritatea. Mă gândesc la reduceri de TVA, la susţinere pentru angajarea de tineri jurnalişti, la scutirea semnificativă de taxe”.

Un moment inedit a avut loc în timp ce Dragnea vorbea despre rămânerea la guvernare şi a făcut un moment de pauză, când din sală s-a auzit un comentariu. Apoi a continuat repede: „Cu Victor Ponta, normal. Dar să vrea să rămână, să nu ne mai facă vreo nefăcută (arătând către Victor Ponta – n.n.). Te tăiem de la Facebook”, relatează gandul.info

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com