duminică 23 septembrie 2018 11:28 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / EXPLOZIV | Informații BOMBĂ în scandalul Oprea și consiliera de 23 de ani
Adpres Market
dobre-1024x593

EXPLOZIV | Informații BOMBĂ în scandalul Oprea și consiliera de 23 de ani

AdpresFM - Radio Online Stations  

dobreApar informații explozive în scandalul Gabriel Oprea. Deputatul liberal Dan Cristian Popescu a publicat vineri seară pe facebook mai multe informații care prezintă o altă variantă a momentului în care Gabriel Oprea a plecat cu coloana oficială din zona Băneasa.

Și informații interesante despre Alexandra Dobre, consiliera personală a lui Gabriel Oprea și liderul studenților UNPR,  detalii despre personaj fiind prezentate în exclusivitate de  FLUX 24.

În seara de 20.10, coloana oficială a ministrului de interne s-a format în zona INMH, conform surselor oficiale. Foarte ciudat este faptul că s-a format pe drum și nu l-a însoțit pe ministru din locul de unde a plecat, lăsându-l practic fără apărare pentru o anumită perioadă!!!!,  afirmă deputatul.

Dan Cristian Popescu mai dă și o altă informație bombă: Alexandra Dobre, consiliera de 23 de ani a domnului Oprea, locuiește într-un apartament din complexul La Stejari.

Oficial, Oprea a declarat că ar fi venit în aceaa seară de la o instituție de siguranță națională din zona Băneasa.

Nici una din instituțiile aflate în zonă nu a confirmat însă informația prezentată de vicepremier.

În zonă se află sediile SRI și SIE.

stejarii_1

Complexul La Stejari se află la câteva sute de metri de locul unde s-ar fi format coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

dobre2

Este vorba de un complex de lux, unde chiria pornește de la câteva mii de euro.

dobre2

Alexandra Dobre are la Ministerul Administrației și Internelor în calitate de consilier personal al ministrului un salariu de circa 30 de milioane de lei vechi insuficient pentru plata chiriei în cartierul unde mai locuiesc Elena Udrea, realizatorul tv Rareș Bogdan și patronul Adevărul și Prima Tv, Cristian Burci.

Deputatul PNL completează tabloul și cu alte informații dintre care unele au fost prezentate în exclusivitate de FLUX 24:

  – Consiliul Local al Sectorului 2 a hotărât, la propunerea lui Onțanu, să scutească Asociația pentru Dezvolatare Idealurilor Tinerilor de plata taxelor și a impozitelor. Asociația este condusă de Alexandra Dobre.

=Domnul Onțanu i-a atribuit de la primărie, aceleiași asociații, un sediu ultracentral.

Alexandra Dobre l-a însoțit pe domnul Oprea în delegația oficială de la Washington D.C.. Probabil din modestie, acestă informație nu apare publică dar, noi toți, prin bugetul de stat, am plătit pentru această deplasare, în interes național, desigur

sursa: flux24.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com