sâmbătă 20 octombrie 2018 5:35 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / EXPLOZIV! Policianul rus, Vladimir Jirinovski, AFIRMAȚIE care ÎNFIERBÂNTĂ Europa | Finlanda și Polonia ar trebui să revină în componența Rusiei!
Adpres Market
politician-rus-e1444230683628

EXPLOZIV! Policianul rus, Vladimir Jirinovski, AFIRMAȚIE care ÎNFIERBÂNTĂ Europa | Finlanda și Polonia ar trebui să revină în componența Rusiei!

AdpresFM - Radio Online Stations  

politician rusVladimir Jirinovski consideră că ar fi corect ca Rusia să-și întoarcă toate teritoriile care îi aparțineau Imperiului Rus în trecut, scrie c-inform.info, citat de UNIMED.

Declarațiile au fost dăcute în cadrul discursului pe care l-a ținut în fața participanților primului forum internațional de media „Artek”.

Din spusele politicianului, toate delimitările de teritorii care au avut loc după data de 1 ianuarie 1917, au fost ilegale. „După detronarea ilegală a regelui, la fel de ilegal a fost delimitat și teritoriul Poloniei, iar independența Finlandei a fost dată de decizia guvernului sovietic. Dar acesta nu a avut dreptul la asemnea deciziei”, afirmă Jirinovski.

Politicianul a afirmat că „poporul rus a devenit involuntar împărțit și pentru încă milioane de ruși le vine greu să trăiască acolo, unde sunt supuși să vorbească o altă limbă”.

sursa: napocanews.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com