miercuri 26 septembrie 2018 1:38 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / EXPLOZIV. POLITISTI si PROCURORI ar fi implicati intr-un DOSAR de PROSTITUTIE
Adpres Market

EXPLOZIV. POLITISTI si PROCURORI ar fi implicati intr-un DOSAR de PROSTITUTIE

AdpresFM - Radio Online Stations  

Un procuror implicat în de la fostul restaurant chinezesc Shanghai a vorbit despre dosarul în care sunt implicați și polițiști și procurori și ofițeri ai SRI, oameni ai sistemului, recunoscuți de prostituatele bordelului de la subsolul localului.

Marius Olteanu, procuror militar, spune că era client al restaurantului, nu al bordelului. „Nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat. E vorba de o declarație scoasă din context, în care se face referire la doi polițiști și imediat după aceea vine un proces de recunoaștere în care sunt indicat eu ca și client al restarantului.

Nu văd legătura. Pentru că nu se arată în procesul verbal de recunoaștere. Sunt lucruri scoase din context”, a explicat Marius Olteanu.

Rețeaua nu făcea doar exploatarea sexuală a unor fete fără apărare, ci și trafic de persoane, către spațiul UE, la un nivel care constituia un pericol la siguranța națională. Ambele operațiuni, trafic transfrontalier de persoane și prostituție infantilă, sunt coordonate de la restaurantul ”Shanghai”, strada Ion Minulescu nr. 38 , Sector 3, București.

Sursa:evz.ro

Post-ul EXPLOZIV. POLITISTI si PROCURORI ar fi implicati intr-un DOSAR de PROSTITUTIE apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com