miercuri 17 octombrie 2018 5:51 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / EXTRAORDINAR! RUSII dezvaluie ADEVARUL despre OZN-uri. Cum au recuperat CADAVRUL UNUI EXTRATERESTRU
Adpres Market

EXTRAORDINAR! RUSII dezvaluie ADEVARUL despre OZN-uri. Cum au recuperat CADAVRUL UNUI EXTRATERESTRU

AdpresFM - Radio Online Stations  

În anul 1969, în apropiere de orașul Sverdlovsk s-a produs un accident. Rușii au recuperat epava unui OZN, dar și cadavrul unui extraterestru.
Toată operațiunea s-a făcut strict secret, de către militari și KGB. Conform unor rapoarte, rușii au reușit să facă autopsia cadavrului, într-un loc, strict secret. Conform ziarului Pravda, KGB -ul a avut ca sarcină asamblarea OZN-ului

În data de 10 august 1989, radarele rusești au detectat un OZN. Observatorii de la turnul de control au încercat să intre în contact cu el. Pentru că nu s-a putut realiza acest lucru, OZN-ul a fost considerat ostil și în urmărirea lui a fost trimis un MIG-25.

OZN-ul a fost doborât și la locul accidentului s-a deplasat o echipă de specialiști. Cu toate că au avut echipament de protecție, unii dintre membrii echipei s-au îmbolnăvit, din cauza radiațiilor din zona accidentului. Epava OZN-ului a fost transportată la baza militară Mozdok. Unul dintre cei trei extratereștrii, care se aflau în epava OZN-ului trăia, cu toate că avea răni grave.

O echipă de medicii s-a deplasat la baza Mozdok, pentru a încerca să-l mențină în viață. Extraterestrul a murit, după câteva ore. Cei trei extratereștrii aveau înălțimea de un metru și purtau costume metalice de culoare gri. Pielea lor avea o culoare bleu-verde și o textură reptiliană.

Nu aveau păr, ochii erau mari, de culoare neagră și prezentau o peliculă de protecție. Brațele erau mici, dar se terminau cu degete în formă de gheare. Cele trei corpuri au fost conservate în recipiente de sticlă și duse la Kapustin Yar. La numai o lună, după această întâmplare, Rusia este scena unui alt incident.

În septembrie 1989, în orașul Voronej, situat la 480 kilometri de Moscova, se întâmplă un fapt extraordinar. În apropierea parcului din Voronej, a aterizat un OZN. Trei creaturi de talie mare, 3-4 metri înălțime, având capete minuscule au coborât din OZN și s-au plimbat câteva minute prin parc. Ele erau însoțite de un robot în miniatură.

Mulțimea a fost cuprinsă de panică și isterie. Această vizită a fost confirmată de sute de persoane care se aflau în zona parcului.
OZN-ul avea forma unui disc și o lungime de 16 metri, o înălțime de peste 4 metri, prezenta o ușă de intrare și hublouri. După câteva minute, OZN-ul s-a ridicat și a plecat silențios. Organele de partid și KGB-ul au negat această întâmplare, cu toate că, la ea au participat ca observatori, sute de localnici.

În anul 2012, Asociația Kosmopinsk a emis un raport cu privire la activitatea OZN-urilor deasupra Rusiei. În raport se arată că numărul OZN-urilor în formă de triunghi a fost mai mare, față de cele în formă discoidală sau sferică. Traiectoria lor a fost în zig-zag, toate emiteau fascicole luminoase, semn că ele urmau executarea aterizării.

În data de 5 septembrie 2012, deasupra Moscovei a fost observat un OZN, care preț de mai multe minute a survolat Moscova. În raport se spune că mii de moscoviți au vizualizat, fotografiat sau filmat OZN-ul. Chiar și instituțiile de specialitate în acest domeniu au filmat această apariție.

Documentarele care au fost difuzate pe posturile de televiziune ruse au purtat titlul campaniei, Rusia spune adevărul despre OZN-uri. Rusia a solicitat SUA să procedeze la fel și să difuzeze publicului documente pe care le țin secret, încă din anul 1947.

Sursa:infoalert.ro

Post-ul EXTRAORDINAR! RUSII dezvaluie ADEVARUL despre OZN-uri. Cum au recuperat CADAVRUL UNUI EXTRATERESTRU apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com