miercuri 19 septembrie 2018 12:50 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / FABULOS | Relația România-Moldova, ironizată în cel mai cool sitcom american
Adpres Market
romania1-1024x686-1024x686

FABULOS | Relația România-Moldova, ironizată în cel mai cool sitcom american

AdpresFM - Radio Online Stations  

romania1-1024x686Cel mai recent episod din sitcomul de mega-succes ”The Big-Bang theory”, aflat pe locul unu în topul audiențelor de peste ocean, ia peste picior relația dintre țara noastră și Republica Moldova prin chiar gura celui mai bine plătit actor de televiziune american al momentului, Jim Parsons, laureat cu Globul de aur.

Astfel, într-o secvență difuzată pe 28 septembrie, la postul CBS, Jim Parsons, alias Sheldon Cooper, încearcă să-i atragă atenția iubitei sale, pe internet, cu ajutorul unui joc numit ”Fun with flags”.
Fluturînd steaurile României și Moldovei în mîini, Cooper spune, după ce tocmai a terminat de bășcălit relația dintre Cehia și Slovacia: ”Dar, de ajuns cu vorbăria despre Republica Cehă. Hai să vorbim despre momentul în care Moldova i-a pregătit României un tort aniversar, iar România a spus că acesta are gust bun, deși nu avea. Și cu toate acestea, România a fost lăsată baltă de Moldova”.

Nu e prea clar ce a vrut să insinueze trăsnitul personaj (nu prea are toți boii acasă), sigur e, însă, că replica a fost urmărită de cca. 14 milioane de telespectatori americani, media per episod a îndrăgitului sitcom. Un succes mai mare, am spune, dacă am fi malițioși, decît recenta vizită în SUA a lui Klaus Iohannis, care nu prea a reușit să atragă nimănui atenția asupra țării noastre.
E posibil ca secvența româno-moldovenească din serialul american să fi fost sugerată de către unul dintre producătorii serialului, brașoveanca Mona Garcea, plecată din România în 1987 și ajunsă producător la seriale de mare succes precum ”Two and a half men”, ”Mike and Molly” sau ”The Big-bang theory”.

sursa: inpolitics.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com