luni 24 septembrie 2018 8:11 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / FARA PRECEDENT in LUME! UNGARIA FACUTA de RAS grav de o sportivă de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchag
Adpres Market

FARA PRECEDENT in LUME! UNGARIA FACUTA de RAS grav de o sportivă de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchag

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ungaria a devenit ținta glumelor în întrega presă sportivă internațională. Practic o sportivă de origine americană și-a bătut joc de toți oficialii maghiari. A dat dovadă de multă inteligență și abilitate și și-a îndeplinit visul său, chiar dacă țara sa adoptivă a fost de-a dreptul umilită.

Așadar maghiarii au fost păcăliţi de o sportivă care a ajuns la Jocurile Olimpice speculând regulamentul. Elizabeth Marian Swaney este o sportivă născută în SUA, dar care de curând a obţinut cetăţenia ţării vecine. Ea a participat la calificările din proba de ski acrobatic halfpipe, unde a şi atras atenţia, pentru că n-a încercat să facă vreo figură. Jurnaliştii de la The Independent au urmărit cazul şi au descoperit o poveste demnă de un film.

Swaney visa să participe la olimpiadă şi cum nu avea nicio şansă în America, s-a gândit să pună la cale a înşelătorie. Şi-a luat cetăţenie maghiară şi s-a calificat pentru Pyeongchag graţie unei mari scăpări din regulament, scrie realitatea.net.

Acesta prevede că un sportiv se poate califica la această probă de la Jocurile Olimpice dacă reuşeşte să obţină un anumit număr de prezenţe in Top 30 la etapele de Cupă Mondială, în anii premergători Jocurilor.

Cum halfpipeul e o probă nouă, nu sunt extrem de multe concurente. Astfel, Swaney a ţintit concursurile unde s-au prezentat mereu mai puţin de 30 de sportive la start, acumulând astfel puncte, deşi a terminat mereu ultima.

După ce totul a ieşit la iveală, federaţia de la Budapesta a fost însă pusă într-o situaţie ingrată, iar oficialii au trebuit să recunoască faptul că au fost păcăliţi.

Sursa:voxbiz.ro

Post-ul FARA PRECEDENT in LUME! UNGARIA FACUTA de RAS grav de o sportivă de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeongchag apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com