luni 24 septembrie 2018 5:18 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Fed Cup. Sorana Cîrstea rupe tăcerea. Ce spune despre faptul că n-a jucat la simplu contra Elveţiei
Adpres Market

Fed Cup. Sorana Cîrstea rupe tăcerea. Ce spune despre faptul că n-a jucat la simplu contra Elveţiei

AdpresFM - Radio Online Stations  

Sorana Cîrstea, în jurul căruia s-a ţesut o adevărată poveste despre nemulţumirea ei că nu a fost aleasă să joace la simplu în partida România – Elveţia (3-1) din barajul de promovare în Grupa Mondială a Fed Cup, a explicat încă o dată că în această săptămână a contat echipa României şi mai puţin jucătoarea de pe locul 34 în lume.


Sorana Cîrstea a negat, la conferinţa de presă de duminică, preluată de Agerpres, că a vorbit ironic, când s-a declarat pregătită să joace, dar şi să bată din palme pentru a-şi încuraja echipa dacă e nevoie, după ce a aflat că Irina Begu i-a fost preferată pentru meciul de simplu de sâmbătă:

“Mi-am asumat că va decide căpitanul. Dacă trebuia să intru la simplu, intram la simplu. Dacă a trebuit să intru la dublu, am intrat la dublu, dacă a trebuit să bat din palme, am bătut din palme. Adică în momentul în care îţi dai cuvântul că ai venit pentru ţară şi pentru echipă, mi se pare corect să fii la dispoziţia căpitanului şi să te folosească aşa cum are nevoie. Am acceptat situaţia, pentru că dacă eşti parte dintr-o echipă, nu totul se învârte în jurul tău. Momentul în care sunt la turneele mele, îmi văd de treaba mea şi eu sunt pionul principal. În momentul în care faci parte dintr-o echipă trebuie să te adaptezi şi aşa cum am zis, mi-am dat cuvântul şi am venit la echipă. Normal îmi doream să joc, mă antrenasem o lună pentru acest meci, eram în formă, sunt sănătoasă, joc bine pe zgură şi era ceva normal să-mi doresc să joc. Săptămâna asta nu am contat eu, a contat România, iar România a venit cu 4 jucătoare şi am obţinut scopul principal, să calificăm această ţară între primele opt”.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com