miercuri 17 octombrie 2018 7:10 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Femeia mai avea puțin până să nască, dar visa mereu oameni morți. La cezariană medicii au încremenit, le-au pus pe asistente să filmeze totul, nu mai văzuseră așa ceva, nici nu prea știau ce e. Uite ce i-au găsit în burtă
Adpres Market
Doctori-operatie

Femeia mai avea puțin până să nască, dar visa mereu oameni morți. La cezariană medicii au încremenit, le-au pus pe asistente să filmeze totul, nu mai văzuseră așa ceva, nici nu prea știau ce e. Uite ce i-au găsit în burtă

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

O femeie din Marea Britanie a trecut prin întâmplarea șocantă a vieții sale, ceva ce a marcat-o și care, probabil, o va urmări tot restul vieții.

Se pare că totul a început înainte să nască, în mod ciudat visa aproape în fiecare noapte numai oameni morți și se trezea îngrozită, țipând. Cu timpul ajunsese într-un asemenea hal încât îi era și frică să doarmă.

Dar punctul culminant al poveștii ei a fost cel în care a intrat, în cele din urmă, într-o comă profundă, iar medicii erau de-a dreptul bulversați de cursul pe care o luaseră evenimentele.

În momentul în care s-a trezit din comă, femeia era în pragul nașterii, dar ciudățeniile ei au continuat: nu-și mai amintea că e însărcinată și nu mai recunoștea pe nimeni, nici măcar pe soțul ei.

La operația de cezariană, medicii au descoperit ceva care i-a cam șocat: în interiorul corpului, lângă făt, femeia avea ceva care semăna cu un fel de tumoare cu păr, pe care, bineînțeles, au îndepărtat-o.

În cele din urmă totul a fost lămurit: excrescența cea ciudată era de fapt un frate geamăn care probabil s-a absorbit în ea, încă de când erau amândoi în uterul mamei, un făt care nu a mai apucat să se dezvolte și să vadă lumina zilei.

Acest sindrom ciudat, dar nu atât de rar pe cât s-ar crede, alături de sarcină, cel mai probabil au declanșat mai multe reacții negative în subconștientul femeii.

 

Din fericire, povestea s-a terminat cu bine, acum atât ea, cât și copilul, sunt în afara oricărui pericol. 

Sursa: A1

Femeia mai avea puțin până să nască, dar visa mereu oameni morți. La cezariană medicii au încremenit, le-au pus pe asistente să filmeze totul, nu mai văzuseră așa ceva, nici nu prea știau ce e. Uite ce i-au găsit în burtă
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com