miercuri 17 octombrie 2018 11:15 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Femeia și-a parcat mașina în fața casei, dar șoferița a avut parte de șocul vieții ei când și-a găsit mașina în mijlocul unui bulevard. E incredibil cum s-a întâmplat totul
Adpres Market
masina-bulevard

Femeia și-a parcat mașina în fața casei, dar șoferița a avut parte de șocul vieții ei când și-a găsit mașina în mijlocul unui bulevard. E incredibil cum s-a întâmplat totul

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora


O șoferiță din Târgoviște a avut parte de șocul vieții sale atunci când și-a găsit mașina în mijlocul unui bulevard, deși ea o parcase în fața unei case.

Totul s-a întâmplat într-o dimineață, pe un bulevard aglomerat din Târgoviște. Șoferița și-a parcat mașina, un Duster nou, în fața unei clădiri.

Din nefericire, ea a uitat să tragă frâna de mână, iar autoturismul a luat-o la vale și a traversat întregul bulevard, până să ajungă „parcată” de-a curmezișul șoselei, fapt care i-a intrigat pe șoferii aflați în trafic la acea oră.

Oamenii au apelat la Poliția Locală, iar un echipaj a sosit la fața locului.

Între timp, femeia a ieșit din casă și a avut parte de șocul vieții atunci când nu și-a găsit noua mașină în locul în care o lăsase.

A descoperit ulterior că autoturismul se afla la câțiva metri de locuință, pe cealaltă parte a bulevardului. Din fericire, nicio mașină nu se afla pe șosea în momentul în care autoturismul „s-a condus singur”, astfel că un accident a fost evitat.

Pentru că a uitat să tragă frâna de mână, șoferița a fost amendată de polițiștii locali.

Sursa: observator.tv

Femeia și-a parcat mașina în fața casei, dar șoferița a avut parte de șocul vieții ei când și-a găsit mașina în mijlocul unui bulevard. E incredibil cum s-a întâmplat totul
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com