Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Femeie de 36 de ani, şoc anafilactic după vaccinarea cu Moderna. Ce n-a spus

vaccinare 1

O femeie de 36 de ani, din Galați, a avut o reacție adversă puternică, vineri, după vaccinarea cu vaccinul Moderna, fiind solicitată ambulanța la centrul de vaccinare. Tânăra a suferit un șoc anafilactic și a fost transportată la spital, unde și-a revenit.

Dana Costache, jurnalist Digi24: Femeia este alergică la acarieni și face tratament pentru acest tip de afecțiune. În această dimineață ea a fost programată să se imunizeze cu prima doză de vaccin Moderna la centrul de vaccinare din comuna Corod, județul Galați.

La triajul făcut la centrul de vaccinare femeia nu a spus că este alergică și că se află sub tratament.

La cinci minute după ce i-a fost administrat vaccinul, femeia de 36 de ani a prezentat reacții adverse ca hipertensiune, pierderea cunoștinței, amețeală, vertij și dispnee.

Medicul coordonator din centrul de vaccinare a acordat primul ajutor și a solicitat o ambulanță, pacienta fiind transportată imediat la spitalul municipal din Tecuci. Acolo i s-a pus o perfuzie, iar în scurt timp femeia și-a revenit și a plecat acasă, nefiind necesară internarea.

Sursa Digi24.ro


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.