Actualitate

Femeie din Iași, la un pas să arunce un bloc în aer în timp ce a încercat să se sinucidă

O femeie de 44 de ani din Iași a fost la un pas să arunce un bloc în aer în timp ce a încercat să se sinucidă. Femeia s-a încuiat în apartament, a dat drumul la gaz, și-a tăiat venele, a băut diluant și a dat foc unui covor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISU Iași, incidentul a avut loc luni după-amiază în localitatea ieșeană Dancu.

Locatarii unui bloc au sunat la 112 și au anunțat că o vecină vrea să se sinucidă și că pe casa scării miroase a gaz.

Femeia de 44 de ani care locuia la etajul trei al imobilului a blocat ușa apartamentului, a dat drumul la gaz, a băut diluant, a dat foc la un covor și și-a tăiat venele.

„Am fost solicitați în localitatea Dancu pentru o tentativă de suicid. La locul intervenției au fost trimise o autoscară, un echipaj de prim ajutor și unul de stingere, pentru că vecinii au anunțat și miros de gaz pe casa scării. Echipajele au întrerupt alimentarea cu gaz de pe casa scării și au procedat la intrarea în locuință, unde au găsit o femeie de 44 de ani care prezenta plăgi la nivelul mâinilor. Femeia dăduse foc unui covor”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al ISU Iași.

Femeia a primit îngrijiri medicale de la echipajul de prim ajutor, iar ulterior transportată în stare de conștiență la Spitalul Sfântul Spiridon, unde a fost internată la Toxicologie.

„Pacienta prezenta plăgi tăiate, la ambele brațe, intoxicație cu fum și ingestie voluntară de diluant. Era în stare depresivă, stabilă hemodinamic și respirator. A fost internată în clinica medicală, la Toxicologie”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU Iași.

Potrivit acesteia, femeia va fi supusă ș unui consult psihiatric.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.