vineri 21 septembrie 2018 4:35 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Video / Fenomene stranii – Poarta spre Iad (Film)
Adpres Market

Fenomene stranii – Poarta spre Iad (Film)

AdpresFM - Radio Online Stations  

fenomene stranii poarta spre iad cover_compressedFenomene stranii este un serial de film documentar care provoacă fiori pe șina spinării, despre poveștile înspăimântătoare cu întâmplări paranormale, relatate chiar de către cei care au trăit momentele de teroare. Fiecare episod reconstituie cele mai de groază întâmplări dintr-o lume în care tragedia, sinuciderea și crima au lăsat amprente atât de puternice, încât oameni nevinovați au fost obligați să aibă de-a face cu ele la zeci de ani de la producerea evenimentelor.

Prin povestiri incredibile, descrise la persoana întâi, misterul și originea fiecărei bântuiri sunt scoase la iveală. La finalul fiecărui film rămâne impresia stranie că viața și moartea sunt mult mai stranii decât ne-am imaginat vreodată.

Episodul Poarta spre Iad este despre cazul familiei lui Bobby Mackey, un american care iubește muzica country. După ce cumpără un club de noapte vechi, în Wilder, Kentucky (lângă Cincinnati), speră să-l transforme într-o sală de dans pe muzica pe placul inimii sale. Bobby nici nu vrea să audă temerile soției sale că în clădire se petrec „lucruri ciudate”.

El ridiculizează, de asemenea, frica noului său asociat, care a mai lucrat acolo pe vremea când spațiul găzduia un club de noapte și care acuză clădirea însăși de numărul neobișnuit de crime care au avut acolo. Dar Mackey este forțat să ia în serios poveștile cu fantome după ce soția sa afirmă că accidentul său, în urma căruia a născut prematur, nu a fost o întâmplare: a împins-o o fantomă.

Mai târziu, asociatul descoperă un abator în subsol, care pare să fie motivul pentru comportamentul său ciudat. Între timp, prietenul lui Mackey, scriitorul Doug Hensley, află, la rândul său, despre trecutul întunecat al clădirii care pare a fi Poarta spre Iad.

Fenomene stranii – Poarta spre Iad

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com