Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Fetiţa care a dispărut, acum 20 de ani, dintr-un tren, a fost găsită.

O poveste incredibilă a început în urmă cu 21 de ani. În timp ce se afla împreună cu tatăl ei vitreg într-un tren, o fetiţă a dispărut, iar nimeni nu a mai dat de ea. Până acum.

Potrivit realitatea.net, în anul 1999, în timp ce călătorea cu trenul, în Belarus, împreună cu tatăl ei vitreg, Yulia Gorâna a dispărut subit. Copila a ajuns atunci tocmai în oraşul Ryazan, Rusia, la 885 de kilometri distanţă.

Poliţiştii au găsit-o speriată şi înfometată, dar i-a fost imposibil să spună cine este şi de unde venea, aşa că oamenii legii nu au reuşit să o identifice şi a fost dată spre adopţie.

La 20 de ani de la dispariţie, Yulia a reuşit să se întoarcă la familia ei. Totul s-a întâmplat după ce iubitul fetei, Ilya Kryukov, i-a căutat povestea pe internet şi a descoperit fotografii cu copilă de atunci şi apelurile disperate ale părinţilor.

După ce şi-a întâlnit părinţii, au făcut şi testul ADN, iar rezultatul a fost unul pozitiv: era fiica lui Viktor şi a Lyudmilei Moiseenko. Părinţii tinerei au acum 50 de ani şi au mărturisit că nu au încetat să o caute niciun moment.

Ancheta dispariţiei a fost redeschisa în 2017

Mai mult, în anul 2017 a fost redeschisa ancheta, iar poliţiştii i-au acuzat pe cei doi de crimă şi i-au supus testului cu detectorul de minciuni.

Totuşi, tânăra îşi aminteşte că, la un moment dat, era în tren, alături de doi oameni, un bărbat şi o femeie. Se bănuieşte că ar fi fost răpită atunci şi dusă în Rusia.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.