miercuri 19 septembrie 2018 7:32 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Fetița de 4 ani a venit acasă cu lacrimi în ochi. Când mama a întrebat-o ce a pățit, copila i-a spus că profesorii n-au lăsat-o să mănânce pachețelul de acasă. Mama a rămas fără cuvinte! Uite motivul pentru care micuța nu a fost lăsată să ia prânzul
Adpres Market

Fetița de 4 ani a venit acasă cu lacrimi în ochi. Când mama a întrebat-o ce a pățit, copila i-a spus că profesorii n-au lăsat-o să mănânce pachețelul de acasă. Mama a rămas fără cuvinte! Uite motivul pentru care micuța nu a fost lăsată să ia prânzul

AdpresFM - Radio Online Stations  

O mamă din Colorado a avut parte de o surpriză de proporții, după ce și-a trimis fiica la grădiniță.

The Children’s Academy, o grădiniță privată din Colorado, i-a trimis mamei o scrisoare, după ce aceasta i-a pus fetiței sale în pachetul pentru prânz niște biscuiți de cacao și cremă, alături de un senviș și câteva batoane de brânză.

În scrisoare, erau menționate lucrurile pe care un copil de vârsta fiicei ei ar trebui să le consume.

„Dragi părinți,

E foarte important ca toți copiii să aibă un prânz hrănitor. În școala noastră, toți copii trebuie să aibă un fruct, o legumă și o gustare sănătoasă de casă, împreună cu laptele. Prăjiturile, chipsurile ori untul de arahide nu sunt considerate a fi o gustare sănătoasă. Acesta este un aspect important pentru noi și avem nevoie ca toată lumea să-l respecte”.

Leeza Pearson a fost atât de surprinsă de scrisoarea pe care a primit-o, încât a decis să o facă publică.

„Cred că este puțin exagerat, mai ales că i-au spus că nu poate mânca ceea ce avea în pachețelul pentru prânz. Ar fi trebuit să-i permită să mânânce acele alimente și să mă contacteze pentru a-mi explica politica, pentru ca pe viitor să știu ce am de făcut”, a spus mama fetiței de 4 ani.

Leeza Pearson a acuzat grădinița la care copilul ei merge de ipocrizie, aducându-și aminte de momentul în care copiii au fost rugați să aducă bomboane pentru o petrecere în clasă.

Leeza i-a mai pus și altă dată fetiței prăjituri în pachețelul pentru grădiniță, dar niciodată nu a primit nicio plângere.

Mama declară că întotdeauna are grija ca fetița ei să aibă mese sănătoase, doar că în acea zi, fiind și vineri, a decis că cea mică merită să aibă parte de un tratament mai special.

Leeza Pearson a spus că a încercat să contacteze directorul instituției, dar până acum nu a reușit să ia legătura cu vreun reprezentant oficial.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com