vineri 21 septembrie 2018 7:23 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Fiica celei mai bătrâne mame din România s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată Eliza acum
Adpres Market
xxcvdds

Fiica celei mai bătrâne mame din România s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată Eliza acum

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

Fiica celei mai bătrâne mame din România s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Eliza Eliza are 12 ani și este o elevă model. Fata Adrianei Iliescu a câștigat diplome la diverse olimpiade, dar și la concursuri muzicale.

Adriana Iliescu a devenit mamă în 2005, la 67 de ani, după o înseminare artificială. În scurt timp, a devenit unul dintre cele mai controversate subiecte, însă a reușit să îi ofere fiicei sale tot ce avea nevoie, iar Eliza a răsplătit-o fiind un copil cuminte și apreciat.

Fiica celei mai bătrâne mame din România are o relație specială cu mama ei

Mai mult, Eliza Iliescu a devenit în urmă cu ceva timp, majoretă la școala în care învață, iar dovada stă în cele mai recente imagini cu fata, devenite publice.

În prezent, Adriana Iliescu are 79 de ani, dar asta nu o împiedică să fie o mamă grijiulie și dedicată pentru copilul ei. Adriana face teme cu fata ei și o pregătește temeinic pentru testele de Evaluare Națională, pe care Eliza le va susține anul viitor, potrivit Kanal D. Adriana Iliescu nu prea are bani pentru meditațiile fiicei ei așa că, Eliza studiază singură acasă, sub îndrumarea mamei sale.

 

„Eliza a inceput școala. Avem emoţii mari şi ne canalizăm toată atenţia spre pregătirea să şcolară. Învăţăm împreună. De meditator nici nu se pune problema, nu avem bani să aruncăm pe meditaţii. Ne pregătim acasă, noi două.

Eu sunt profesor de limba şi literatură română şi Eliza este foarte bună la această materie, iar la matematică ne descurcăm. Lucrăm suplimentar şi învăţăm la toate materiile.

Planul meu ar fi că Eliza să fie acceptată la un liceu din cartier, unul din cartier, iar ea ar vrea să meargă alături de colegele ei la unul central. Ei, să vedem ce o mai fi până la vara”, a declarat recent Adriana Iliescu.

Fiica celei mai bătrâne mame din România s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată Eliza acum
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com