Actualitate

Fiica Danei Nălbaru plânge în hohote după ce a văzut cadoul părinților

Moment emoționant în familia Bucur! Fiica cea mare a Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur, Sofia, a primit din partea părinților săi un cadou inedit, pe care și-l dorea din tot sufletul, iar reacția adolescentei a fost una pe măsură.

Fie că a fost un cadou venit mai devreme de Moș Crăciun sau de ziua ei care e în ianuarie, Sofia a fost extrem de emoționată atunci când a aflat că părinții ei i-au cumpărat bilete la două show-uri ale unor artiști pe care adolescenta îi place enorm.

Este vorba despre cântăreții Yungblud și Lewis Capaldi, pe care Sofia îi va putea vedea live în curând! Cu siguranță ne amintim și noi cât de mult ne doream să ne vedem idolii, în copilărie, iar emoția aflării că se va afla în public la concertele artiștilor ei preferați a făcut-o pe Sofia, care va împlini în curând 13 ani, să izbucnească în lacrimi. „Ideea Danei pentru cadou-Bilete la concerte Yungblud si Capaldi”, a scris pe Instagram taticul Dragoș Bucur, care a dezvăluit că Dana Nălbaru a fost cea cu inițiativa frumoasă pentru fiica lor. „Mai rar așa reacție! Ferice de voi că ați crescut așa copii, ferice de ei că se bucură de asemenea părinți minunați!”, „Foarte frumos să îți vezi copilul că se bucură pentru cadou”, au fost câteva dintre comentariile internauților, care s-au bucurat și el odată cu Sofia.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.