Life Style

Fiica lui Aurelian Preda îl acuză de abuz sexual pe cântăreţul care trebuia să-i fie TATĂ

buburuza.ro   buburuza.ro

Dezvăluire-şoc făcută în emisiunea CANCAN.RO, de la România TV. Fiica lui Aurelian Preda îl acuză de abuz sexual pe interpretul Nicușor Iordan, cel care a fost desemnat prin testament să-i fie tutore Anei Maria Rosa Preda.

Calvarul ar fi început la doar două luni după ce Aurelian Preda s-a stins din viață. Ana Maria Preda a depus zilele trecute o plângere penală împotriva lui Iordan. Iată povestea tulburătoare trăită de Ana Maria Preda.

Ana Maria Rosa Preda nu este fiica biologică a lui Aurelian Preda. Aceasta a fost născută de nepoata artistului pe când avea doar 18 ani. Cântărețul s-a decis atunci s-o îngrijească și s-o iubească precum pe propria fiică. Pe când Ana Maria avea doar câțiva ani, în viața lor a apărut cântărețul Nicușor Iordan. Acesta ieșise din grupul Teleorman, condus atunci de Liviu Vasilică, și ar fi fost ajutat de Aurelian Preda să-și continue cariera muzicală.

Cumplita boală de care a suferit Aurelian Preda l-a răpus pe un pat de spital din Viena. Atunci, Ana Maria Rosa Preda avea 16 ani. Cu doar câteva ore înainte să se stingă din viață, artistul a lăsat un testament filmat în care i-o încredința pe Ana Maria lui Nicușor Iordan. Și asta nu e tot, într-un documentar realizat recent despre viața artistului Aurelian Preda, Nicușor susține că era mai mult decât un confident pentru Ana Maria, lucruri negate vehement de mama ei!

pni.ro%20

Comment here