Actualitate

Filmarea despre Luiza Melencu a pus pe jar autorităţile din România. „E plin de românce în zonă. Nu știam ce să fac”

 

Alexandru Cumpănașu a afirmat vineri seară, că a intrat în posesia unui film în care ar prezenta-o pe Luiza Melencu, fata dispărută la Caracal în luna aprilie 2019, într-o parcare din Italia. În filmul deţinut de Cumpănaşu se vede o femeie care ar fi semănat cu Luiza, potrivit  transparentnews.ro

Adevărul despre identitatea adevărată a femeii, plecată în Italia ca să se prostitueze, a fost scos la iveală chiar de cea prezentă în film.

„Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu știam pentru că nu prea mă uit eu la știri, la televizor. Mi-a spus că m-a văzut acolo și nu-mi venea să cred, nu știam ce să fac. Nu vreau să mai apar la televizor pe niciun post. Sunt foarte speriată pentru că m-a sunat familia mea și nu vreau să știe nimic. E viața mea. De ce să apar eu la televizor? Sunt foarte panicată, îngrijorată și m-am trezit și cu televiziunea. Nu știe nimeni din familie nimic și nici nu vreau să afle. Nu vreau să-mi pun viața în pericol. Dacă află familia mea, mă cert cu ei. Nu îmi e teamă, dar nu aș vrea să apar la televizor, să fiu eu văzută acolo cu ochi răi.

Erau doi tipi care probabil m-au filmat. Doi dobitoci. La câți oameni trec pe acolo, nici nu am cum să-mi dau seama. Eu sunt acea persoană din filmare. Cred că acum o lună-două a fost făcută acea filmare.

E plin de românce în zonă, dar eu nici nu vorbesc cu ele. Dar cum de m-a nimerit fix pe mine că semăn cu Luiza. De unde și până unde. Cineva care ar răpi o fată nu i-ar da voie să mai țină legătura cu familia ei”, a spus tânăra a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Avocatul Tonel Pop a intervenit în discuție și a întrebat-o pe tânără dacă o persoană răpită și căutată în toată Europa ar putea fi expusă pe stradă.

„Nu, niciodată”, a răspuns tânăra.

Alexandru Cumpănașu afirmă că le-a primit de la o echipă de investigatori din Italia și în care ar apărea Luiza Melencu.

Clipul video ar fi fost realizat în Italia, în urmă cu aproape o lună, pe 12 octombrie. Investigatorii particulari care au filmat imaginile au fost plătiți de aici, din România, dar nu de către Alexandru Cumpănașu, ci de către Viorel Cataramă. Clipul ar fi fost pus la dispoziția unei televiziuni încă din octombrie, însă după investigații suplimentare s-a ajuns la concluzia că fata nu este Luiza și că ar fi mai bine să nu fie difuzat.

Aproape o lună mai târziu, Alexandru Cumpănașu, în ultimele ore de campanie electorală, a declarat că a găsit-o pe Luiza Melencu și că a primit filmulețul de la o persoană care a decis să nu îl mai folosească.

În urma dezvăluirilor, mama și bunicul Luizei au luat sâmbătă decizia de a pleca în Italia ca să afle adevărul.

DIICOT a reacționat în cazul imaginilor filmate în Italia în care ar apărea Luiza Melencu, fata din Caracal dispărută în urmă cu 7 luni.

„Pe niciun canal de cooperare internațională, autorități judiciare sau cooperare polițienească nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu în privința unui filmuleț realizat în Italia și în care apare Luiza Melencu”, a precizat Mihaela Porime, reprezentantul DIICOT.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.