Social Media

Fiul lui Leo Iorga, detalii emoționante în ziua înmormântării tatălui său: „Drum bun printre îngeri, Leo! Acum le poţi cânta şi lor”

“După ani şi ani” de durere și suferință, Leo Iorga, o stea a muzicii românești, s-a stins și a lăsat în urma lui o mare de oameni triști și înlăcrimați. Timp de circa un deceniu, s-a luptat cu cancerul, s-a operat pe creier, și cu toate că nu a renunțat la scenă și la viața de artist, boala l-a învins în cele din urmă. A murit la vârsta de 54 de ani și la înmormântarea sa au luat parte familia, prietenii și sute de mii de fani ai artistului.

Leo Iorga a fost solistul trupei Compact, iar vocea sa unică a răsunat pe melodii deosebite ale rock-ului românesc, cum ar fi “După ani şi ani” sau “Un alt început”.

Fiul cel mare al cântărețului, Paul Iorga, a făcut declarații emoționante, dezvăluind cum și-a strâns tatăl de mână, i-a zâmbit fără nici un indiciu, iar apoi a plecat liniștit din spital. Acelea au fost ultimele momente din viața tatălui său.

„Tata m-a ajutat foarte mult, mai mult decât ca artist. Şi m-a încurajat să fac ceea ce îmi doresc. Era normal, dacă el a făcut muzică, să fac şi eu. Nu regret nimic, că n-am apucat să îmi iau la revedere de la tatăl meu, pentru că ultima amintire cu el a fost foarte plăcută şi cumva mi-am luat la revedere în cel mai plăcut mod. L-am lăsat să doarmă liniştit după ce am plecat de la spital. Ne-am strâns mâna şi au fost nişte momente…

 

Citeste continuarea AICI


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.