Actualitate

Fiul și mama lui Mazăre l-au vizitat la pușcărie pe fostul edil al Constanței

Fiul lui Radu Mazăre și mama lui au mers la penitenciar să îl vadă pe fostul primar. Acesta s-a obișnuit cu condițiile din penitenciar și va rezista în spatele gratiilor datorită sprijinului familiei, spun rudele fostului edil. Radu Mazăre va rămâne timp de o aproape o lună la penitenciarul Rahova, după care va fi transferat cel mai probabil la Tulcea pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare.

Mama lui Radu Mazăre a spus că îi este greu să îşi vadă fiul închis.

„Sunt o mamă care are copilul în situatie dificila. Să va spun ce simt eu, ce simte el? Va rog sa va puneti in locul meu, ganditi-va ca sunt parintii dumneavoastra in situatia asta si ce ar putea sa va spuna. Este inconjurat de familie şi de dragostea fraţilor şi a mea, cu asta am spus tot”, le-a spus mama lui Radu Mazăre jurnaliştilor, după ce şi-a vizitat fiul la închisoare.

Și Răducu, fiul fostului primar, care s-a aflat şi în avionul care l-a adus pe Radu Mazăre în țară, a fost să-l viziteze la Rahova. El a dezvăluit condiţiile grele în care a fost politicianul în Madagascar.

„Dacă vă uitaţi pe internet … era cea mai rea închisoare din lumea. Ii scotea cu mainile la ceafa, nu aveau mancare. Era dificil, dar el e tare ca piatra”, a spus Răducu Mazăre.

Conform procedurii, timp de o lună, Radu Mazăre va fi în carantină la penitenciarul Rahova, iar apoi va fi transferat către un penitenciar cât mai aproape de domiciliul său. Având în vedere că regimul lui de detenție va fi unul închis, atunci cel mai probabil va fi dus la penitenciarul Tulcea.

Articolul Fiul și mama lui Mazăre l-au vizitat la pușcărie pe fostul edil al Constanței apare prima dată în Cronica Romana.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.