Sport

Flavius Biea, decis să cucerească centura IBA Continental la categoria semi-mijlocie

Flavius Biea va boxa pe 28 iunie, la Timişoara, pentru cucerirea centurii IBA Continental la categoria semi-mijlocie (69,800 kg), categorie la care a urcat recent. Oponentul său din ring va fi mexicanul Jesus Gurrola, alias Pantera, în vârstă de 31 de ani, cu 43 de meciuri în ringul profesionist.

Flavius Biea a plecat în Anglia, pentru a urma o pregătire centralizată, specifică. Înainte de plecare, pugilistul a efectuat un antrenament împreună cu componenţii echipei de fotbal Politehnica Timi oara, formaţia sa de suflet. Antrenamentul a avut loc la Baza Politehnica 2, pentru ca apoi să participe şi la tradiţionala conferinţă de presă a Politehnicii, alături de antrenorul Cosmin Petruescu şi portarul Dalin Munteanu.

„M-am simţit foarte bine alături de băieţi! Am reuşit să mă eliberez puţin de rutina mea zilnică înainte de a pleca în cantonament în Anglia. Avem un drum si nu ne vom opri!”, a declarat Flavius Biea.

Noaptea Spartanilor 2, gala de box profesionist ce va fi organizată chiar de clubul înfiinţat de Flavius Biea, club numit Biea Promotion, va avea loc pe 28 iunie, în Sala „Constantin Jude”.

Flavius Biea s-a născut la Arad, pe 1 octombrie 1989, dar s-a mutat la Timişoara pe când era copil. În box a fost iniţiat şi antrenat de unchiul său, Gheorghe Biea. Flavius Biea a fost campion mondial şi european de cadeţi şi deţine centura IBA InterContinental. Are 17 partide la profesionişti, dintre care a câştigat 16 (9 prin KO), şi a pierdut una.

Articolul Flavius Biea, decis să cucerească centura IBA Continental la categoria semi-mijlocie apare prima dată în Cronica Romana.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.