Actualitate

Consilieri cu Cantec: Florin Cîțu abia instalat in fruntea PNL- ului, și-a numit un tandem dubios de consilieri Pistol & Pascu.

Mariana Ioniță a fost schimbată de la conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, iar în locul său director general a fost numit Cristian Pistol, fost director în companie și, mai recent, consilier al premierului Florin Cîțu.

La șefia Consiliului de Administrație a fost numit Bogdan Pascu, fost deputat în partidul Umanist, partidul lui Dan Voiculescu, și fost președinte al Fundației Umaniste Dan Voiculescu. Pascu a mai fost consilier de stat în cabinetul Dăncilă.

Schimbarea șefei CNAIR cu consilierul Cristian Pistol este prima măsură luată de premierul Cîțu după ce s-a așezat pe tronul PNL miza fiind una imensă: compania CNAIR este mașina de făcut bani din ministerul Transporturilor, marile șpăgi ale mafiei din construcții trecând prin filtrul celor care o controlează.

Debarcarea lui Ioniță de la CNAIR vine la scurt timp după ce Consiliul de Administrație al Companiei a fost schimbat complet, la doar câteva zile după ce ministrul Cătălin Drulă și-a dat demisia. La șefia CA-ului CNAIR a fost numit atunci, preventiv, tocmai Cristian Pistol, fost director de Implementare Proiecte în cadrul CNAIR.

Astfel, pe 16 septembrie, AGA CNAIR a decis decis revocarea din functia de membru provizoriu în Consiliul de Administrație a oamenilor numiți de fostul ministrul al Transporturilor, Catalin Drula, respectiv George Marian Ursachi, Denisa Simona Ciocan si Razvan Anfrei Terecoasă, începând cu 17 septembrie.

În locul lor au fost numiți Cristian Pistol și Bogdan Pascu.

Anterior, pe 18 august 2021, Cristian Ovidiu Pistol fusese numit consilier al premierului Florin Cîțu pe probleme de infrastructură și se știa deja că el o va înlocui pe Ioniță, dar s-a așteptat totuși victoria oficială a grupării care va colecta ”roua” procentuală din marile contracte și proiecte de infrastructură aflate în portofoliul companiei.

Numirea lui Pistol la conducerea CNAIR vine la pachet cu numirea lui Bogdan Pascu, unul dintre apropiații lui Dan Voiculescu, în fruntea Consiliului de Administrație al CNAIR.

Bogdan Pascu a fost deputat în partidul lui Dan Voiculescu și presedinte al Fundației Umaniste „Dan Voiculescu”. El a mai fost, desigur, și consilier de stat in Guvernul condus de Viorica Dăncilă.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.