Actualitate

Florin Cîțu, mesaj de neam prost dupa protestul de sambata: Cinic! Românii cheltuiesc mai mulți bani pentru că unii sunt iresponsabili.

Premierul României le-a transmis un mesaj in stil-ui caracteristic, de neam prost, de om fara creier care nu judeca, care nu poate judeca, tuturor cetățenilor României după protestele care au avut loc sâmbătă, 2 octombrie, în Capitală, în fața Palatului Victoria și în Piața Universității. Dupa creierul imbacsit al lui Cîțu protestul de sambata ar fi fost unul cinic.

Premierul Florin Cîțu, acuzații nesimtite la adresa unor cetățeni

Florin Cîțu a făcut primele declarații privind protestul care a avut loc sâmbătă, 2 octombrie, în centrul Capitalei. Românii au ieșit în stradă în Piața Victoriei, în fața Guvernului, și în Piața Universității, pentru a se revolta împotriva noilor restricții adoptate de autorități în noul context pandemic.

Întrebat de ce obiectivul pe care Guvernul l-a anunțat în primăvara lui 2021 nu a fost încă atins, acela de a vaccina 10 milioane de oameni până în luna septembrie, prim-ministrul României a răspuns:

Obiectivul respectiv era legat de numărul de doze pe care puteam să îl avem pentru a vaccina persoanele. Implicit spuneam că vom avea în România dozele respectivele. Ne uităm acum și m-am uitat și la protestul de ieri (n.r – sâmbătă, 2 octombrie 2021), protest cinic, în ziua în care aveam cel mai mare număr de persoane vaccinate și vedem că avem multe explicații. Unul dintre ele este că avem un partid în România și avem o mișcare susținută și de partide care ar fi fost oarecum pro-europene care au un mesaj antivaccinare, a declarat premierul României.

Șeful Executivului a vorbit, de asemenea, despre campaniile pro-vaccinare care nu ar fi fost prezentate la televizor atât de mult precum și-ar fi dorit premierul. Flori Cîțu trage un semnal de alarmă asupra unor români pe care-i numește iresponsabili.

De asemenea, politicianul a spus faptul că metoda de a impune anumite restricții persoanelor care nu s-au vaccinat anti-COVID este folosită și în alte țări din Uniunea Europeană. Florin Cîțu s-a vaccinat cu a treia doză anti-COVID duminică, 3 octombrie, la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.