Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Florin Cîțu: Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, a fost revocat.

citu premier
Premierul Florin Cîțu a anunțat, după ședința de Guvern, că l-a revocat din funcție pe ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare. Administrația Prezidențială a confirmat, pentru G4Media.ro, că solicitarea de revocare a ministrului Alexandru Nazare a ajuns la Cotroceni.

Azi, după o discuție cu membrii coaliției la prima oră am transmis președintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare a ministrului Finanțelor, Alexandru Nazare. A avut posibilitatea să-și prezinte demisia, a preferat să fie revocat.

Am transmis propunerea ca eu să fiu ministru interimar.

În cursul zilei de marți am informat toți liderii coaliției despre intenția mea de a cere demisia dlui Nazare. Azi dimineață am avut o nouă discuție cu liderii coaliției și am informat despre refuzul dlui Nazare de a-și dea demisia și despre decizia de a fi revocat. Decizia am luat-o după analiză la 6 luni de zile. Cele mai întârziate proiecte de la Ministerul Sănătății.

Avem proiecte întârziate la Finanțe pentru atragerea de fonduri europene și pe combaterea evaziunii fiscale. În acest moment nu avem nicio propunere pentru ministru al Finanțelor. Ca interimar, mă voi asigura pentru ca toate proiectele să fie reluate în scurt timp. Am fost singurul care l-a susținut pe ministrul Finanțelor, a fost propunerea mea, de aceea decizia de azi nu are legătură cu lupta internă din PNL.

Voi anunța mâine cred. Sunt câteva lucruri care trebuie îndreptate și e posibil ca Corpul de control să meargă la Ministerul Finanțelor. Ieri, ședința coaliției a fost în timpul zilei, mai complicat să particip. Aș prefera să se țină la ora 5. Despre SIIJ, știți opinia mea. Am desființat SIIJ prin proiectul de lege din Guvern, eu merg pe aceeași variantă.

Este atributul premierului de a lua decizia de revocare, au fost informați liderii coaliției și niciunul dintre ei nu s-a opus. Sunt proiecte care au impact pentru viitor și care trebuie grăbite acum. Alocările de la buget sunt semnate de premier, propunerile vin de la ministere. Premierul l-a anunțat, joi, pe Alexandru Nazare, înaintea ședinței de Guvern, că nu va mai fi ministru de finanțe, scrie  G4Media.ro .


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.