Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Florin Cîţu: Suntem într-un proces de vindecare a justiţiei de răul care i-a fost adus în anii care au trecut

citu premier

Premierul Florin Cîţu a declarat că România este angrenată într-un „proces de vindecare a justiţiei”şi că reforma demarată în justiţie nu va fi un proces uşor deoarece sunt „încă mulţi” care îşi doresc o justiţiei ineficientă şi incontrolabilă.

„Fără o justiţie independentă, eficientă şi responsabilă nu poate exista democraţie liberală consolidată. Suntem acum un stat membru UE şi NATO, suntem racordaţi la valorile democraţiilor consolidate europene şi suntem în pragul unui proces masiv de schimbări economice, sociale şi politice”, a spus Cîţu într-un mesaj transmis de Ziua Justiţiei pe pagina de Facebok a guvernului României.

„Nu va fi uşor. Sunt încă mulţi care îşi doresc ca justiţia să rămână ineficientă şi controlabilă. Însă, alături de partenerii noştri instituţionali la nivel european, suntem angrenaţi într-un proces de vindecare a justiţiei de răul care i-a fost adus în anii care au trecut”, a mai scris premierul Cîţu pe Facebook.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.