Actualitate

Florin Pastramă, cadou de mii de euro pentru Brigitte Năstase. Cum o rasfață pe vedetă de când s-au întors acasă

buburuza.ro

Brigitte Năstase și Florin Pastrămă își trăiesc povestea de dragoste și după ce au fost eliminați de la Ferma. Deși mulți credeau că totul este de fațadă, cei doi au demonstrat că relația lor este pe bune. Florin Pastramă i-a făcut un cadou lui Brigitte Năstase care valorează câteva mii de euro.

Se pare că relația lor este mult mai serioasă decât mulți s-ar fi așteptat. Brigitte Năstase are încredere deplină în Florin Pastramă și tocmai din acest motiv îl lasă să-i conducă mașină, dar și afacerea. Fosta soție a lui Ilie Năstase are un magazin de haine într-un mall din București, iar acum este condus și de actualul ei iubit.

Brigitte Năstase este mult mai liniștită acum de când este într-o relație cu Florin Pastramă. După ce a participat la Ferma, vedeta nu doar că a câștigat o experiență unica, dar a plecat acasă și cu un bărbat care o face foarte fericită.

Florin Pastramă este foarte atent cu iubita lui. Afaceristul a scos câteva mii de euro din buzunar pentru un cadou prețios pentru vedetă. Florin Pastramă i-a cumpărat o brățară cu diamante lui Brigitte Năstase, iar vedeta a fost foarte încântată de cadoul primit. ‘Mulțumesc iubitul meu pentru noua mea brățară tennis’, a spus Brigitte.

pni.ro%20

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.