Social Media

Florin Răduţă a câştigat premiul publicului la Cerbul de Aur 2019

Premiul de popularitate de la Cerbul de Aur, merge la românul Florin Răduţă. Câştigătorul X Factor România 2015, a fost cel mai votat dintre cei 12 concurenţi ai festivalului internaţional de la Braşov.

Publicul şi-a ales favoritul de la Cerbul de Aur 2019. Primul premiu al celei de-a 19-a ediţii a Cerbului de Aur a fost adjudecat de Florin Răduţă.

Interpretarea piesei “It’s a man’s world” în cea de-a doua seară de concurs, i-a adus lui Florin, Premiul de Popularitate.

Publicul a putut vota pe tot parcursul recitalului susţinut de Emeli Sande, pe site-ul privestecerbul.ro , prin intermediul contului de facebook.

La finalul procesului de votare, Florin Răduţă s-a clasat pe primul loc cu 34% din voturi, în timp ce pe locul doi, la mare distanţă, s-a clasat concurenta din Armenia, Syuzanna Melqonyan, cu 14% din voturi, iar pe locul trei, Alfie Arcuri din Australia cu 7% din voturile publicului.

Aşadar, Florin Răduţă nu pleacă cu mâna goală de la Cerb, are cel puţin un premiu, cel de popularitate, recompensat de TVR cu un premiu în bani în valoare de 2500 euro.

Sâmbătă seară se vor decerna premiile celei de-a 19-a ediţii a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur.

The post Florin Răduţă a câştigat premiul publicului la Cerbul de Aur 2019 appeared first on exclusivNEWS.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.