Actualitate

Foarte grav: Vedeniile lui Citu iau amploare, este caz medical. Cîtu urgent la oculist, pîna nu începe sa vada invazii extraterestre sau inamici verzi la granita de Est.

Fenomen îngrijorător: după ce a văzut economia bubuind repetat, fericire și bunăstare la toți românii, preşedintele PNL, Florin Cîţu, a început să aibă și alte vedenii, la scară mai largă de astă dată.

Vedem, de exemplu, în UE că vîrsta pentru cei care votează este coborîtă la 16 ani. Din punctul meu de vedere, da. Eu cred că este un lucru bun, a declarat el azi. Problema pentru Cîțu și eventualii lui oftalmologi e că votul la 16 ani e prezent doar în 1,5 țări ale UE, adică Austria și Malta, la care se adaugă, la nivel mondial, Argentina, Brazilia, Cuba, Ecuador, Nicaragua și cam atît. Iranul a avut vot la 15 ani pînă la momentul cînd a decis să ridice vîrsta la 18.

Discuții sunt în permanență peste tot, de mulți ani, mai ales în Europa și SUA, unde populația are o durată medie de vîrstă tot mai ridicată și se conturează riscul debalansării politicilor statale în defavoarea tinerilor, care au o mai slabă reprezentare la vot.

Dar materializarea propunerilor – ultima venită e de la noua coaliție din Germania, pentru următorii ani – se tot prelungește, între altele pentru că e greu de asimilat teza că tinerii pot decide reprezentarea în conducerea statelor la o vîrstă la care nu au voie să conducă mașini, să bea bere, să-și facă familii, să fie mobilizați ori măcar să-și folosească banii cîștigați după bunul plac.

În consecință, sfatul pentru liberali ar fi: duceți-l urgent pe Cîțu la oculist, pînă nu începe să vadă invazii extraterestre sau inamici verzi la granița de Est. (BTI)

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.