Social Media

Ottawa: Fost candidat la Primărie, acuzat că a ars 1 milion de dolari pentru a nu-i da nevestei după divorț.

Bruce McConville, în vârstă de 55 de ani, din Ottawa, a declarat unui judecător al Curții Superioare că a ars banii din frustrare, după ce i s-a spus că trebuie să plătească sute de mii de dolari, după divorț, soției și copiilor.
Bruce McConville

Judecătorul din dosarul său nu a crezut extravaganța, l-a condamnat pe McConville la 30 de zile de închisoare și l-a îndrumat să spună adevărul despre locul în care se află banii.

În urmă cu doar doi ani McConville a candidat pentru Primăria capitalei canadiene, însă campania sa a eșuat, la fel ca și căsătoria sa.

Fostul candidat este acuzat că și-a vândut proprietățile și afacerile deținute în coproprietate cu soția și a făcut apoi, în două rânduri, a dat foc banilor încasați. McConville este, de asemenea, acuzat că a ignorat un ordin al Curții Superioare de a plăti instanței 300.000 USD ca garanție.

McConville a sfidat ordonanța judecătorească de a depune o declarație despre finanțele sale și a spus judecătorului că banii au fost arși în două rânduri, o dată 743.000 de dolari și încă o dată 296.000 de dolari, în decembrie.

Prin faptul că nu a dezvăluit unde s-au dus veniturile din vânzări, instanța nu a reușit să descopere ceea ce datorează soției în urma divorțului, fapt pentru care canadianul a scăpat până în acest moment fără să plătească.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.