miercuri 26 septembrie 2018 2:14 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Fost ministru de Finanţe, poziţie extremă în privinţa musulmanilor | Mai mult de-atât ce vreți? Să ne împușcăm singuri în fața lor, pentru a nu le mai produce disconfortul de a se detona în mulțime?
Adpres Market
imigranti-keleti-3

Fost ministru de Finanţe, poziţie extremă în privinţa musulmanilor | Mai mult de-atât ce vreți? Să ne împușcăm singuri în fața lor, pentru a nu le mai produce disconfortul de a se detona în mulțime?

AdpresFM - Radio Online Stations  

imigranti keleti 3

Fostul ministru de Finanţe Ionuţ Popescu a adoptat o poziţie extrem de tranşantă în privinţa islamiştilor după atentatele de la Paris. Într-un comentariu postat pe o reţea de socializare, fostul ministru scrie că s-a săturat de „tâmpeniile stângiste corecte politic” ale celor care susţin imigraţia şi toleranţa faţă de musulmani, în condiţiile în care majoritatea atentatelor au avut autori musulmani.

Nu mai pot să aud tâmpenii stângiste corecte politic, gen: „Dacă nu vom rămâne la fel de toleranți, înseamnă că teroriștii au câștigat!” Păi, fraților, toleranța asta ne-a adus în situația în care ăștia toleranți sunt uciși pe stradă, în restaurante, mall-uri și săli de spectacole de cei care așa au înțeles să folosească toleranța voastră! Mai mult de-atât ce vreți să mai facă? Să ne împușcăm singuri în fața lor, pentru a nu le mai produce disconfortul de a se detona în mulțime? Dacă toți cei care fac aceste nenorociri au un singur punct comun și anume că sunt musulmani, trebuie să fii tâmpit să nu iei măsuri, pe motiv că sunt oameni de treabă cei mai mulți musulmani. Fasciștii de pe vremea lui Hitler erau toți niște bestii? Nu, printre ei erau mulți oameni cumsecade; ar trebui să permitem ideologiei naziste să renască, pe motiv că erau și oameni de treabă printre ei? Ai alte convingeri religioase? Foarte bine, îți faci rugăciunea seara așa cum crezi tu dar în rest respecți absolut toate regulile locului unde vrei să locuiești…, a scris Ionuţ Popescu, pe Facebook.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com