Dezvaluiri

PNL: Fostă dansatoare din buric, angajată într-o companie strategică a statului. Ce tarife avea înainte…

Raluca Paraschiv, fostă Anton, a dat pe 2 iulie un concurs în care cea mai tehnică cerinţă a fost „cunoaştere PC pachet MS Office 2010”. Atât de transparent a fost concursul, încât cei care voiau să participe trebuiau să sune pentru a afla bibliografia.

Fosta dansatoare din buric este absolventă al Facultăţii Spiru Haret şi a frecventat cursurile postliceale ale Şcolii de Poliţie, iar timp de şapte ani a lucrat la Poliţia Rutieră din Bucureşti.

Pentru noua funcție a recomandat-o probabil şi faptul că este fiica unuia dintre liderii de sindicat care activează în zona Ministerului de Interne. Cu toate acestea, urmele lăsate de aventurile de dansatoare din buric încă sunt prezente pe internet. Mai multe anunţuri arată şi preţurile pentru fiecare prestaţie! 

Pentru un dans, ea solicita 100 de euro conform unuia dintre anunțurile prin care își promova serviciile.  Existau și pachete mai scumpe în funcție de mișcarea buricului și ritmul utilizat.

Raluca Paraschiv este membru PNL Sector 4, organizația condusă de Pavel Popescu și care îl susține pe Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Comments (1)

  1. Pleaca ai nostri vin ai nostri…

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.

%d blogeri au apreciat: