Actualitate

Fostul episcop al Hușilor, arestat pentru 30 de zile

Fostul episcop al Hușilor, arestat pentru 30 de zile

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au dispus, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului episcop al Huşilor, Cornel Onilă și a lui Cristi Sebastian Jitaru, fost călugăr Arhimandrit.

„La data de 22.05.2020 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi a dispus punerea in miscare a actiunii penale fată de cei doi inculpati”, arată un comunicat de presă.

„Cornel Onilă este cercetat pentru săvârșirea unei infractiuni de agresiune sexuala in forma continuata si o infractiune de viol in forma continuata asupra unui minor, iar Jitaru Sebastian Cristi este cercetat pentru savarsirea a trei infractiuni distincte de viol in forma continuata si agresiune sexuala în dauna unei persoane vatamate minore la momentul comiterii faptei, arată comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

„A fost inaintat catre Curtea de Apel Iasi referatul cu propunerea de luare a masurii arestarii preventive pentru 30 de zile, fată de cei doi inculpati”, precizează comunicatul citat.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.