Actualitate

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a ajuns să trăiască din salariu

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a declarat luni, după ce a ieşit din sediul DNA, că trăieşte din salariu, răspunzând unei întrebări privind sechestrul pe averea sa. 

Dragnea s-a prezentat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde procurorii i-au adus la cunoştinţă prelungirea sechestrului în dosarul Tel Drum, în care are calitatea de inculpat.

„Cu atâtea sechestre, mai aveţi din ce să trăiţi?”, l-a întrebat un reporter pe fostul lider PSD.

„Da, sigur, din salariu”, a răspuns Dragnea, care a reuşit cu greu să îşi facă loc printre susţinătorii şi contestatarii săi, aflaţi lângă sediul DNA.

De altfel, între cele două părţi au izbucnit conflicte fizice.

Un cameraman a fost lovit de un susţinător al lui Liviu Dragnea.

Venirea lui Dragnea la DNA a fost anunţată duminică de Codrin Ştefănescu, care susţine că „hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă”. Unele instituții de presă, specializate în anchete, spun că o mare parte din averea lui Dragnea s-ar afla în Brazilia și e pusă la adăpost de orice sechestru. Salariul la care se referă Dragnea e cel pe care i-l asigură firma fiului său care l-a angajat nu se știe deocamdată de ce post și cu ce leafă lunară.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.