Actualitate

Fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici este trezorierul Federației de Rugby

teodorovici rugby

 

Fostul ministru PSD al Finanțelor Eugen Teodorovici a devenit trezorier în noua echipă de la conducerea Federației Române de Rugby.

Federația Română de Rugby a anunțat că a avut loc Adunarea Generală pentru alegerea conducerii pe următorii patru ani. Alături de președintele Alin Petrache și de cei trei vicepreședinți, este și Eugen Teodorovici, trezorier, notează hotnews.ro.

„Voi face echipă bună cu Alin Petrache, Bogdan Marinescu, Mircea Copaci și Anton Pisaroglu, Emilia Vizitiu, Ștefan Demci, Ciprian Popa, Neculai Nichitean, Marius Tincu, Cornel Negruț, Cornel Ghenea, Andrei Ioan Szemerjai, Florin Matei și Bogdan Muntean. Întotdeauna am promovat și susținut sportul românesc care ne-a făcut de atâtea ori să fim mândri că suntem români!
Rugby-ul este unul dintre campionii sportului românesc. Rămâne unul din sporturile care au creat caractere! Rămâne un motiv de mândrie prin rezultatele obținute de ai noștri – ca STEJARII – în competițiile cele mai importante”, a scris Teodorovici, pe Facebook.

El a declarat pentru Libertatea că funcția nu este remunerată, iar de la 1 martie pleacă din postul de auditor al Curții de Conturi pentru a se angaja într-o companie privată.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.