Actualitate

Fostul pilot de raliuri, Titi Aur, are COVID-19 și e la un milimetru de întubare. ”Nu-ți mai trebuie milionul de euro”…

titi aur

Titi Aur respiră cu ajutorul unei măşti de oxigen, după ce plămânii i-au fost afectaţi de Covid.
Fostul pilot de raliurieste internat la spitalul din Bârlad. Respiră cu ajutorul unei măşti de oxigen şi spune că starea lui s-a agravat brusc. Are plămânii afectaţi, însă a transmis că îşi păstrează optimismul.

Titi Aur spune că starea lui de sănătatea s-a agravat brusc. Duminica trecută a fost testat pozitiv. Avea simptome uşoare: oboseală, frisoane şi tuse. S-a izolat şi s-a tratat acasă. După patru zile a fost nevoit să se întoarcă în spital.

”Am simţit că nu pot respira. Şi dacă duminică plămânul era perfect, joi 30% plămânii erau amândoi afectaţi şi atunci m-a internat imediat. Evoluţia este foarte rapidă şi foarte parşivă”, mărturisește fostul pilot.

”Înainte de a se instala panica, se implică ei, ”Îngerii de la Bârlad”. Sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenţi, personalul de la curăţenie, recepţie, etc, dar sunt de o bunătate extraordinară şi explică fiecărui pacient că nimic nu e obligatoriu, dar că e mai bine aşa sau aşa.

Pentru aproximativ 85% recomandare este să stea sub tratament acasă, dar pentru 15% trebuie internare. Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internaţi”, a mai adăugat pilotul.

”Dimineaţă am avut un episod care m-a speriat un pic. Mi-am aruncat măştile de pe faţă, m-am ridicat bărbăteşte din pat şi am deschis geamul, am luat o gură de aer şi când am plecat către toaletă am uitat să încălzesc motorul şi eram cu frâna de mână trasă, nu mi-a mai ajuns aerul. Mi-am luat saturaţia şi aveam 60, asta înseamnă de intubat, am intrat în panică”, mai spune fostul pilot de raliuri.

Citește mai mult pe 3Dots.ro

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.