Actualitate

Fostul președinte american Donald Trump dorește să-i întâlnească pe liceenii români care au învins SUA la robotică.

Liceenii români care au obținut locul I la Campionatul Internațional de Robotică CRI 2021, desfășurat în SUA, la Chicago, în perioada 16 – 17 iulie, sunt doriți pentru o întâlnire de fostul președinte american Donald Trump.

Este prima dată când o echipă ne-americană câștigă Finala Mondială de Robotică, din 1989 de când se desfășoară acest Campionat de Robotică.

„Echipa Romaniei de Robotica AutoVortex + AutoVortex FAN COURIER a castigat locul 1 la Campionatul International de Robotica CRI 2021! Prima oara in istorie cand o echipa ne-americana castiga Finala Mondiala in SUA! Am promis, ne-am tinut de cuvant!”, a scris AutoVortex, pe pagina de facebook, știre transmisă în premieră de AMPress.

Așteptăm confirmarea știrii din partea americană, ceea ce e mai greu acum, Trump fiind în ”opoziție”. ”Trump caută orice prilej să se afirme, ne spune un arhitect român care  trăiește în Chicago, deci sunt convins că  i-ar prinde  bine ieșirea în public alături de acești adolescenți superdotați”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.