Anchete

Foto. Accident: O grindă a unui pod de pe şantierul Tronsonului I al Drumului Expres Craiova-Piteşti a căzut peste un camion.

Accident: O grindă a unui pod de pe şantierul Tronsonului I al Drumului Expres Craiova-Piteşti a căzut marți peste un camion care era implicat în lucrăril de construcție din zonă.

Accidentul s-a petrecut pe şantierul Drumului Expres, în zona comunei Ghercești.

Şoferul camionului, un tânăr în vârstă de 27 de ani din Drobeta Turnu Severin, a scăpat nevătămat și din primele cercetări reiese că el se face vinovat de accident.

„Polițiștii au stabilit că o autoutilitară condusă de un tânăr de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin, pe sub pasarela unui drum în lucru, nedeschis circulaţiei, de pe raza comunei Gherceşti, a acroșat cu bena o grindă din beton, care a căzut pe vehicul, provocându-i avarii.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au eliberat autorizaţie de reparaţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Pe Tronsonul I lucrează firma italiană Tirenna Scavi.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.