miercuri 26 septembrie 2018 1:32 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / FOTO / Hotel și muzeu la noul stadion ”Steaua”! Ce prevede grandiosul proiect din Ghencea
Adpres Market

FOTO / Hotel și muzeu la noul stadion ”Steaua”! Ce prevede grandiosul proiect din Ghencea

AdpresFM - Radio Online Stations  

Stadionul ”Steaua” va fi printre primele unde vor începe lucrările de reconstrucție în vederea participării Bucureștiului la organizarea Campionatului European din 2020. Asociația Steliștilor 1947 a publicat, marți, mai multe imagini cu proiectul de arhitectură și cu dotările de care va beneficia arena din cartierul Ghencea.

Lucrările de demolare a vechiului stadion vor fi gata înainte de începutul lunii iulie, după cum a anunțat Manuela Pătrăşcoiu, şefa Companiei Naţionale de Investiţii, la ședința de luni, în care s-a discutat despre stadiul pregătirilor în vederea organizării în România a unor meciuri din cadrul Euro 2020.

2020 este anul care va aduce roș-albaștrilor un stadion nou, construit de la zero, în care se vor investi aproximativ 65 de milioane de euro. Situat ceva mai în față decât cel actual, stadionul va avea la bază un concept unic, care a fost dezvăluit public, recent, de Compania Națională de Investiții (CNI).

Capacitatea noii arene va avea 30.500 de locuri, fiind prevăzută pentru a găzdui 150 de persoane aflate în scaun cu rotile și 150 de însoțitori ai acestora, dar și 150 de locuri pentru persoane cu altfel de dizabilități și 78 pentru oamenii care îi pot însoți. Ca în orice stadion modern, vor exista sectoare V.I.P. și locuri dedicate presei. De asemenea, arena va fi prevăzută cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare și drenaj.

Un aspect important este că stadionul va găzdui și un muzeu, de peste 1.000m², care va reuni cele mai importante momente din istoria clubului militar. Așa cum era previzibil, în proiect sunt incluse și spații interioare comerciale pentru suporteri.

Planul prevede ca, la finalul anului viitor, inspectorii UEFA să viziteze arena, pentru a vedea situația lucrărilor, la patru ani după ce România a fost selectată pentru a găzdui o parte din meciurile de la EURO 2020.

Articolul FOTO / Hotel și muzeu la noul stadion ”Steaua”! Ce prevede grandiosul proiect din Ghencea apare prima dată în Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com