Dezvaluiri

Foto+Video: Cine este Oana Lovin?! Realitatea din spatele imaginii sau cine ne da noua lectii de moralitate?! Interzis sub 18 ani.

Cine este Oana Lovin?! Realitatea din spatele imaginii sau cine ne da noua lectii de moralitate ?! Interzis sub 18 ani. Reacție după ce s-a aflat că face videochat. De ce e bine totuși să purtăm mască?!

Pentru că are avantajele ei indubitabile, chiar dacă nu crezi în noul coronavirus: sunt șanse mai reduse să te recunoască lumea care te știe, de exemplu, de pe site-urile pentru adulți, unde te mângâi, îți bagi erotic deștele pe gât până la epiglotă, dansezi cu popoul la cameră sau îți dezgolești sânii, trăgându-te apoi nemilos de sfârcuri.

Eviți astfel să ți se spună că ești ipocrită când vorbești despre familia tradițională, credință, valori creștine, troițe, bunul Dumnezeu etc. Un necaz de genul ăsta a pățit Oana Lovin, una dintre cele mai vocale participante la protestele recente din Piața Victoriei, informează jurnaliștii de la site-ul podul.ro

Mai exact Oana Lovin, domnișoara care a adus un mănunchi de sparanghel în fața guvernului, în semn de protest pentru restricțiile impuse de autorități care ar fi făcut însă excepție pentru lucrătorii tocmiți să adune sparanghel pe pământ nemțesc în plină pandemie.

Mai mulți domni care o știu pe domnișoara Lovin de pe camwhoresbay, un site unde tinere studioase și religioase, cu puternice convingeri democratice, stimulează dorințele sexuale ale dereglaților, pardon bărbaților, – au rămas destul de mirați când au văzut noua ipostază de pioasă protestatară a Oanei Lovin. Jos, in video, Oana Lovin facand videochat in toata splendoarea ei.

Pentru că tot a fost ieri ziua internațională a familiei, m-am gândit să vorbim puțin despre familia tradițională românească care e într-o stare de degradare și m-am tot întrebat de ce, spune Oana Lovin pios, plescăind și pocnind din degete, într-o filmare realizată în interiorul troiței din satul bunicilor, bulversându-și complet publicul videochatist. Video AICI.

Nu pune nimeni în discuție dreptul videochatistelor, damelor de companie sau chiar al fetelor de pe șoseaua de centură de a protesta și de a se exprima liber. Comit practic ce autoritățile considerau până în urmă cu câteva zile zădărnicirea combaterii bolilor (articol din Codul Penal, de altfel) amendând și întocmind dosare penale în acest sens.

Problema apare când dau lecții de morală, critică apucături pe care ele însele le practică sau când, din motive de informare superficială pentru că nopțile sunt nedormite și trudite pentru pâinea de toate zilele, aceste cetățene egale în drepturi cu restul cetățenelor incită poporul să nu poarte mască, să se pupe și îmbrățișeze în plină epidemie de Covid.

Oana Lovin, reacție după ce s-a aflat că face videochat.

După ce mai multe voci au criticat gestul ei de a aduce sparanghel la protest, iar unii români din străinătate au considerat acest gest unul jignitor, internetul a fost invadat cu filmulețe ale Oanei Lovin făcând videochat. 

Cu impertinența oricărei fufe promovate de PSD, videochatista ripostează și promite pe o rețea de socializare că va continua să facă zile negre și nopți albe, postării fiindu-i atașată și o fotografie a poetului Nicolae Labiș.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.