Life Style

Fuego in lacrimi. Fanii ii vor simti lipsa ..

kitunghii.ro

 Paul Surugiu, cunoscut de toți românii sub numele de Fuego, și-a anunțat prietenii virtuali, în urmă cu ceva timp, că nu va reuși să ajungă în toate marile orașe pentru a-și susține concertele, în ciuda numeroaselor solicitări venite din partea acestora.

Cu toate acestea, cântărețul promite că se va revanșa la iarnă, când va relua seria concertelor de Crăciun. 
“Dacă e să iau fiecare oraș al României în parte, peste tot am amintiri, peste tot am concertat în cei 25 de ani de când m-am lansat. E o bucurie mare să trec printr-un loc și să-mi aduc aminte episoade și momente importante. Dincolo de orice satisfacție a acestei profesii, să aduci oamenii în sala de spectacol și să le simți emoția este o mare împlinire. Tocmai de asta vreau să celebrez această perioadă plină care-a trecut, cu voi. 

Nu ajung în toate orașele, pentru că nu e timp, dar recuperăm în iarnă. Să știți că periplul acesta îmi dă energie și mă face să fiu mai dornic de frumos, de special, cu atât mai mult cu cât emisiunea de la TVR 2, vine la pachet cu mari surprize! Acum vin în Iași, Bacău, Botoșani, Adjud, Galați, Brăila, Focșani, Tulcea, Călărași, Buzău, Constanța, Ploiești, Brașov, București, cu muzică specială, un nou cd și atmosferă de primăvară!”,  a scris Fuego pe Facebook.

pni.ro%20

Comment here