vineri 21 septembrie 2018 9:24 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / FUMATORII vor fi in EXTAZ. Legea ANTIFUMAT va fi MODIFICATA!
Adpres Market

FUMATORII vor fi in EXTAZ. Legea ANTIFUMAT va fi MODIFICATA!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Fumătorii primesc o veste uriașă. După ce Legea fumatului i-a pus la colț, aceaștia ar putea răsufla ușurați din nou. Potrivit senatorului de Constanța, Nicolae Miga, se pare că aceasta a fost modificată și se află la Camera Deputaților.

„Legea fumatului a fost modificată în Senat, acum ea este la Camera Deputaţilor de aproape un an de zile, Ea trebuie introdusă pe ordinea de zi, pentru că e cameră decizională. Noi la Senat am modificat sau, cu instalații speciale de scos fumul, de umidificare a aerului, adică special amenajate. Aşa cum există şi în străinătate, în aeroporturi, de exemplu, unde sunt spaţii speciale, aşa am modificat şi noi legea. Acum Camera să vedem dacă o bagă pe ordinea de zi.

Obligat trebuie să o treacă pe ordinea de zi pentru că noi am trecut-o la Senat. Dacă o bagă pe ordinea de zi și nu o discută, atunci poate să treacă tacit cu modificările de la Senat. Dacă o modifică, ea este decizională la legea fumatului. Am modificat legea luând detalii din legislaţia europeană. Din punctul meu de vedere, nu-i putem neglija pe cei şase milioane de fumători”, a declarat senatorul Nicolae Moga, potrivit realitatea.net.

Tot el a precizat că în mai multe state europene, această lege a fost modificată de mai multe ori, cum ar fi în Germania, de 4 ori, în Franţa de 3 ori şi Spania, unde s-a încercat o revizuire a legii fumatului.

Sursa:bugetul.ro

Post-ul FUMATORII vor fi in EXTAZ. Legea ANTIFUMAT va fi MODIFICATA! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com