Life Style

Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu râd de Viorica Dăncilă! “Să îşi mai dea jos din machiaj”

Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu râd de Viorica Dăncilă! Gabriela Cristea este o vedetă de televiziune pusă mereu pe șotii, este frumoasă și jovială, dar poate fi și aspră, mai ales când vine vorba despre premierul Viorica Dăncilă! Vedeta de televizune a criticat deciziile luate de premierul României, dar a avut ceva de spus și despre look-ul Vioricăi Dăncilă.

Gabriela Cristea râde de Viorica Dăncilă și îi dă câteva sfaturi vestimentare

Invitată la emisiunea prietenei sale Cristina Șișcanu, Gabriela Cristea s-a dezlănțuit la adresa ppoliticienilor din România! ”Politicienii de la guvernare spun că au elaborat legea indemnizaţiilor pentru mame după modelul din Austria. Ştiţi ca mă documentez! Ei bine, acolo mamele pot să lucreze cu jumătate de normă în concediul de creştere a copilului după trei luni, fără să piardă indemnizaţia, deci, despre ce vorbim? Ca să nu mai spun că, în cazul meu, se suprapun concediile, iar pentru al doilea copil încasez o sumă care n-are nicio legătura cu realitatea”, a declarat Gabi la ‘Cristina Șișcanu Show’.

După politică, Gabi Cristea a trecut la atac direct la șefa Guvernului, Viorica Dăncilă, susținută și de prietena ei, gazda emisiunii, Cristina Șișcanu. Cele două au avut câteva sfaturi pentru Viorica Dăncilă despre cum să ”treacă sticla” ecranelor TV și să arate bine.


Lasa comentariul tau...