Actualitate

Gabriela Firea afirmă că a fost ofertată de alte partide pentru a candida la Primăria Capitalei

Primarul general Gabriela Firea, ales din partea PSD, a declarat, joi seara, că a fost ofertată de alte partide pentru a candida la al doilea mandat și chiar s-a gândit la o candidatură independentă. „Am avut de multe ori tentația de a pleca (…)dar nu am putut să fac acest lucru”, dezvăluie Firea.

„Să știți că am avut de multe ori tentația de a pleca sau de a încerca o variantă independentă, au fost și alte partide care mi-au spus că ar trebui, la anul, să candidez la poziția de primar general din partea altei formațiuni politice, pentru că PSD este un partid în care se aruncă cu pietrele în fiecare zi, dar nu am putut să fac acest lucru, în primul rând pentru oamenii din țară, care ne simpatizează, care au avut de beneficiat pe urma măsurilor pe care le-a luat guvernul actual și măsurilor care au fost luate de guvernele precedente, foarte bune pentru români”, a declarat, la Antena 3, joi seara, Gabriela Firea, vorbind despre momentele tensionate dintre ea și fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Firea a spus că este un om de echipă și nu a părăsit partidul, chiar dacă a rămas fără funcție în cadrul formațiunii.

„Sunt un om de echipă și chiar când echipa, nu în totalitate, ci prin reprezentanți la vârf, m-a abandonat, eu am rămas acolo, simplu membru de partid, fără nicio funcție aproape un an de zile. Așa cum știți, în timpul conflictului cu fostul președinte al partidului, nu m-am dezis de colegii mei, nu m-ați auzit vorbind niciodată un cuvânt urât sau o expresie sau o jignire față de membrii și simpatizanții PSD”, a mai spus Firea.

Conflictul dintre fostul lider PSD, Liviu Dragnea, și primarul general Gabriela Firea a început în toamna anului trecut. În urma scandalurilor, Firea a demisionat din funcția de președinte interimar al PSD București și nu a mai fost nici vicepreședinte al partidului.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.