vineri 21 septembrie 2018 12:57 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Gabriela Firea, despre Țopescu: Chiar dacă nu mai practica gazetăria, rămăsese un reper al profesiei
Adpres Market

Gabriela Firea, despre Țopescu: Chiar dacă nu mai practica gazetăria, rămăsese un reper al profesiei

AdpresFM - Radio Online Stations  

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a transmis, marți, un mesaj de condoleanţe familiei fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu.


Gabriela Firea subliniază că deși Cristian Țopescu nu mai profesa gazetăria de ceva vreme, a continuat să inspire generaţiile de reporteri şi comentatori care i-au urmat, rămânând un reper absolut al profesiei.

“S-a retras definitiv, la doar 81 de ani, generalul de brigadă în retragere Cristian Ţopescu, comandantul suprem şi onorific al ‘armatei’ de ziarişti sportivi români, comentatorul legendar care a fost contemporan şi ‘on air’ cu toate legendele sportului românesc din ultima jumătate de veac. Chiar dacă nu mai profesa gazetăria de ceva vreme, a continuat să inspire generaţiile de reporteri şi comentatori care i-au urmat, rămânând până acum, dar şi în continuare, un reper absolut al profesiei”, se arată în mesajul edilului.

Aceasta a mai menţionat că e mândră că i-a fost colegă lui Ţopescu la începuturile carierei sale în televiziune, şi mai ales că i-a înmânat, în calitate de primar general, titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti.

“Condoleanţe familiei şi un gând bun pentru toţi cei care l-au iubit şi apreciat. Dumnezeu să-l aibă în pază!”, a mai scris Gabriela Firea în mesaj.

Cristian Țopescu a murit. Marele jurnalist sportiv avea 81 de ani

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com