Social Media

Gabriela Firea, după discuții avute cu Dăncilă: „Nu este vesel să nu ai bani”. Ce promisiune i-a făcut premierul

Gabriela Firea a oferit noi lămuriri cu privire la discuțiile pe care le-a avut cu premierul Viorica Dăncilă în ceea ce privește legea bugetului și banii pe care ar trebui să îi primească primăriile. Dăncilă a avut marți o întâlnire cu Gabriela Firea și ceilalți șase primari de sector ai Capitalei, iar concluziile au fost destul de mulțumitoare.

Gabriela Firea, despre discuțiile avute cu Viorica Dăncilă privind bugetul primăriilor

Primarul Capitalei este sigură că guvernul va da înapoi banii către primării la rectificarea bugetară: „La rectificare vom primi și sumele datorate și fila de plan pentru luna corespunzătoare. Promisiunea este fermă, atât a doamnei premier cât și a domnului Teodorovici, ca să se recupereze întreaga sumă care a dezechilibrat bugetele. A fost o discuție destul de tristă. Nu e vesel să nu ai bani, să nu poți plăti subvențiile. Finalul, eu spun că a fost bun. Sperăm să fie bine, așa cum s-a promis, la rectificare.”

Ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, a vorbit și el despre negocierile care au avut loc cu cei mai importanți primari: „Noi am plecat în Parlament cu o propunere de buget care nu a avut în vedere lunile ianuarie și februarie, da? Apoi a fost discuția pentru luna martie, apoi discuțiile prelungite în Parlament și întârzierea promulgării bugetului. Prin urmare, s-a convenit ca lunile ianuarie-martie sunt sume care trebuie returnate sectoarelor și PMB. Ceea ce se va întâmpla la rectificare. Ce s-a discutat și convenit azi se va întâmpla”, a spus ministrul, la Digi 24.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.