Actualitate

Gafe pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția! Italiencele – cu lenjeria intimă la vedere

Ele au încins atmosfera pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. Două italience au atras toate privirile cu aparițiile lor, dar și cu formele, mai ales că le-au expus fără jenă. 

Giulia Salemi și Dayane Mello au făcut furori pe covorul roșu. Cele două italience nu au ratat ocazia de a se afișa la Festivalul de Film de la Veneția. Cum au ajuns, cum toate aparatele de fotografiat s-au îndreptat spre ele.

Giulia Salemi a ales să poarte o rochie portocalie, cu crăpături pe ambele picioare. Cum a făcut un pas, cum i s-a văzut lenjeria intimă. Papparazzi au și surprins momentul, dar ea nu a fost jenată, ba chiar a purtat un zâmbet larg, semn că se simte foarte bine.

Dayane Mello, prietena ei, nu s-a lăsat mai prejos. Cu o rochie roz și o crăpătură pe picior a fost ținta tuturor. Își ridica rochia, se învârtea…și lenjeria intimă imediat era la vedere.

Festivalul de Film de la Veneția este la cea de a 73-a ediție. Anul acesta a participat și Mădălina Ghenea. Iată ce apariție spectaculoasă a avut.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.