Anchete

Galati. Socant: In urma unui conflict de la scoala cu o profesoara, o fetita a ajuns de urgenta la spital cu semipareza. Parintii acuza ca profesoara terorizeaza elevii.

Scandal la o școală din Galați, după ce o elevă ar fi ajuns la spital cu pareză, în urma unui conflict cu o profesoară. Părinții acuză un cadru didactic de la o școală din Galați, că le terorizează copiii.

Profesoara ar avea un limbaj extrem de agresiv în timpul orelor şi un comportament neadecvat. Mai mult, o mamă susţine că fiica ei ar fi ajuns la spital cu pareză după un conflict cu profesoara respectivă, notează observatornews.

Câţiva dintre părinţii copiilor de la această clasă spun că diriginta are un comportament total neadecvat, ţipă la elevi în timpul orelor, le vorbeşte agresiv, îi ţine minute în şir în picioare şi chiar i-a pus să spele podeaua clasei unde învaţă.

Fata a ajuns la spital cu semipareză, după tensiunile care au loc la orele de curs.

Conducerea şcolii spune că a discutat cu doamna dirigintă, care a admis şi în acelaşi timp a respins o parte din acuzaţii. Directoarea a anunţat că va monitoriza cu atenţie activitatea de la ore pentru a vedea ce se întâmplă cu exactitate acolo.

În acelaşi timp, diriginta acuzată de părinţi susţine că nu are un asftfel de comportament şi doar că metodele ei sunt un pic mai dure şi mai severe. În tot acest caz inspectoratul şcolar Galaţi a pornit o anchetă şi susţine că dacă se va demonstra că diriginta are un comportament neadecvat nu va ezita să ia măsuri în cazul ei.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.